Tuesday, February 10, 2015

Zastita od vradzbina i uroka

Magija i vradzbine su danas mnogo vise prisutni i rasprostranjeni nego ranije. Ranije su se samo pojedine osobe i u tajnosti bavile ritualima Crne magije. Danas je magija sve prisutnija i rasprostranjenija. Magija se danas moze napraviti i preko Interneta i napraviti nekome ko je mnogo udaljen cak na drugom kraju planete. 

Zlo ne bira ni vreme ni mesto ni bogate ni siromasne, mlade ili stare. Niko nije imun na magiju i vradzbine. Ako vas neko mrzi i zeli da vas unisti on vam to moze uciniti i na daljinu.


Zastita od uroka


Najopasnije vradzbine se prave kada je mlad i pun mesec i prave se u periodu izmedju 1-3 h posle ponoci, jer su tada zle sile najjace.

Jedna od najjacih vradzbina koja moze unistiti coveka je hodzin zapis.
Hodza pravi nekome zapis i tako mu pravi Sihire (muslimansku Crnu magiju) koja spada u najjace na svetu. Sihir je vradzbina koja je najrasprostranjenija u muslimanskom svetu i svi veoma dobro znaju koliko je opasna.

Preko fotografije zrtve se takodje prave najjace vradzbine i jer je fotografija direktno povezana sa dusom. Na zrtvu kojoj se pravi vradzbina se deluje preko negativnih misli i magijskih rituala gde se koristi slika zrtve.

Najbitnije je da se osoba javi sto pre za pomoc za skidanje magije i za jaku i trajnu zastitu.
Bitno je i da se utvrdi pod kakvom je tacno vrstom magije osoba da bi se znalo kakav ritual skidanja magije da se primeni.

Za osobu se uradi strucna analiza i jedino se tako moze precizno utrvrditi pod kakvom je vrstom magije i vradzbine.


Vrste magije i vradzbina:

  • vlaska magija
  • ciganska magija
  • sihir (muslimanska magija)
  • hodzin zapis
  • vradzbina
  • urok

Zastita od vradzbina


Postoje razni uroci koji se prave osobi da ih nagazi na raskrsnici, ti su najopasniji. Neke vradzbine se stavljaju i ispred kucnog praga ili putanjom gde se osoba cesto krece. Uvek morate biti na oprezu i kloniti se sumnjivih predmeta i stvari.

Najopasnije su vradzbine sa mrtvackom vodicom (voda u kojoj je okupan mrtvak), one su karakteristicne za vlasku magiju.

Jedina prava zastita je zastita koju za vas pravi Beli mag koji je strucan i zastita je veoma jaka i trajna, i cuvace vas od svih vrasta magija i vradzbina i lsih ljudi.

Zastita se moze raditi i za celu porodicu ili bracni i ljubavni par.

No comments:

Post a Comment