Monday, May 26, 2014

Magija novca


Magija novca je svuda prisutna oko nas. Razne kupovine u radnjamai, pozajmice novca kolegama i komsijama ili bankarske uplate i isplate, malo ko zna ili pretpostavlja da su to ustvari magijska dejstva.

Ljudi se bave magijom svakodnevno a da to nisu ni sami svesni.

Ritual za novac

Magija novca je pocela da se vezuje i da bude sastavni deo svakodnevice svakog modernog coveka. Od davnina su magovi shvatili i povezali da zvezde i energetsko polje coveka utice na raspolozenje, ljubav zdravlje i naravno novac i materijalne stvari i da se na to moze uticati i promeniti. Savremena nauka je dokazala da planete i zvezde uticu na skoro sve oblasti zivota.


Bajalice za novac

Kada jednom naučite i savladate magiju novca i kako nju možete koristi u svakodnevnom životu, imacete mogucnost da upravljate novcem stalno. Pomocu magije možete lakse i brže da budete uspesni i bogati.

Novac nema samo fizicku osobinu, već i emocionalnu i mentalnu.
Fizičko telo novca to je papirni novac i kovanice. Novac voli paznju i voli da se brizljivo i pazljivo cuva i neguje. Prema novcu se uvek morate odnositi kao prema zivoj stvari sa emocijom. Novac ne voli da bude izguzvan i po dzepovima razbacan, vec uredno slozen i u novcaniku. Precizno i ravnomerno slazite novac i uvek znajte koliko novca imajte u novcaniku ili na kartici banke.

Vradzbine za novac

To su neki od jednostavnih primera i nacina koje bi trebalo sto pre da pocnete da koristite.

Novac i treba da bude u novčaniku, ako čovek stavi novac u džep on nikad ga nećete imati dovoljno. Novčanik treba da bude zelene, žute ili zlatne boje za žene, a tamno zelene ili crne za muškarce. U novčanik treba stavite talisman za povećanje prihoda ili za zaštitu novca. Za povećanje prihoda stavite talisman.


U koliko vam treba ritual ili tretman za novac, javite se na konktat.

No comments:

Post a Comment